Coronavirus
A guide for your business

Vælg den rette teknologi til din flåde af gaffeltrucks

Vælg den rette teknologi til din flåde af gaffeltrucks

En permanent tilslutning er afgørende, når man arbejder i et miljø, hvor tempoet er højt. Og med den rette teknologi er det nemt at varetage de forretningskritiske opgaver.

 • Der kan tildeles opgaver og ændres planer i realtid
 • Data for færdige opgaver kan sendes med det samme uden behov for papirkopier
 • Nøjagtig og hurtig beregning af lagerbeholdning i realtid
 • Sparer tid og eliminerer revisionsfejl
 • Medarbejdere og ressourcer udnyttes effektivt

Men det er ikke en nem opgave at vælge den rette teknologi. Derfor har vi samlet fem vigtige spørgsmål, du skal stille dig selv, før du beslutter, hvilken mobil computerløsning der er den rette for dig.

Spørgsmål 1

Stationære gaffeltruckcomputere eller mobile enheder?

Alle gaffeltrucks står hvert år helt naturligt stille på et tidspunkt i nogle timer på grund af planlagt vedligeholdelse eller uplanlagt reparation.

Når det sker, sættes de stationære computere også ud af spillet. Og omvendt bliver selve gaffeltrucken ubrugelig, når computeren skal repareres, serviceres eller opdateres.

Når dette er tilfældet for en stor flåde, kan du miste hundredvis af arbejdstimer – og det betyder tabt tid og fortjeneste.

Men med en helrobust tablet eller bærbar computer udryddes disse problemer fuldstændigt. Enhederne kan flyttes fra et køretøj til et andet under vedligeholdelse, hvilket betyder konstant oppetid. Og når en tablet eller bærbar computer kræver vedligeholdelse, kan den nemt erstattes.

Panasonics udvalg af helrobuste tablets og bærbare computere understøttes af specialbyggede dockingstationer med VESA-monteringsplader, der giver endnu bedre oppetid. Det betyder nemlig, at de nemt og sikkert kan flyttes fra beslag til beslag og fra køretøj til køretøj.

Få mere at vide om gaffeltruckteknologi med TOUGHBOOK

Download vores gaffeltruckbrochure for at se hele udvalget af TOUGHBOOK-enheder samt løsninger og tilbehør til docking og montering.

Download brochuren

Spørgsmål 2

Forbrugerenhed eller robust specialenhed?

Det kan være fristende at overveje forbrugerenheder. Vi er alle vant til dem i vores dagligdag.

Men forbrugerenheder er ikke designet til udfordrende arbejdsmiljøer. De har ikke den holdbarhed, de tilslutningsmuligheder, de vejrbestandige egenskaber eller den konfigurationsfleksibilitet, som din virksomhed har brug for. Så du opdager rimeligt hurtigt, at din første IKT-udbetaling er værdiløs.

Tablets og bærbare computere i TOUGHBOOK-serien er imidlertid anderledes. Blandt de mange robuste egenskaber kan nævnes:

 • Modstandsdygtighed over for fald og beskyttelse mod støvindtrængning, perfekt til lagermiljøer
 • Berøringsskærm kan anvendes med handsker og i regnvejr
 • Modstandsdygtighed i militærstandard over for vibrationer – tåler den dårlige affjedring i gaffeltrucks
 • Modstandsdygtighed over for ekstreme temperaturer, bygget til kolde lagerforhold

Spørgsmål 3

Hvilke egenskaber bør du kigge efter?

Den seneste teknologi

Fleksibilitet og robusthed må aldrig betyde, at man går på kompromis med den teknologiske ydeevne. Virksomheder bør have muligheden for at vælge mellem de seneste Windows- og Android™-styresystemer og de nyeste Intel®-processorer.

Optimerede tilslutningsmuligheder

Overlegne trådløse tilslutningsmuligheder betyder uafbrudt adgang til vigtige lageroplysninger, leveringsplaner og kommunikation samt mulighed for at indsamle og dele data på farten. Når du vælger enheder, skal du se efter, om de har en kombination af LAN, trådløs LAN, Bluetooth, WWAN (3G/4G) og GPS.

Specialistsupport og -ydelser

Dine enheder bør leveres med en komplet teknisk supportpakke, så eventuel kostbar nedetid minimeres. Det gælder lige fra design og installation til løbende vedligeholdelse, brugeroplæring og garantier.

Komplet softwareintegration

Enheder er mere end blot summen af hardwaredelene. TOUGHBOOK-enheder byder på valgfri integration med uvurderlige forretningsløsninger såsom terminalemuleringssoftware, Omnia til skræddersyede lagerstyringssoftwareprogrammer med stemmekontrol samt skærmsløring, der automatisk begrænser adgangen til skærmen, når køretøjet er i bevægelse.

Spørgsmål 4

Hvilken model?

En lille håndholdt enhed, en tablet eller en konvertibel, bærbar computer? Windows- eller Android™-styresystem? Vinklet stregkodelæser på bagsiden,signaturpen og USB-tastatur? Diagnostik, tilslutningsmuligheder eller øget sikkerhed? 

Hos Panasonic ved vi, at styresystemer, skærmstørrelse, Wi-Fi-forbindelse og dockingsystemer/økosystem af tilbehør alle er vigtige faktorer, der skal tages med i overvejelserne. Her er en hurtig vejledning til nogle af de modeller i vores udvalg, der er bedst egnede til arbejde med gaffeltrucks.

TOUGHBOOK G1

 • Mounting Bracket
 • Software recommendation
 • Etc.
Fåmere at vide

TOUGHBOOK M1

 • Mounting Bracket
 • Software recommendation
 • Etc.
Fåmere at vide

TOUGHBOOK N1

 • Mounting Bracket
 • Software recommendation
 • Etc.
Fåmere at vide

TOUGHBOOK 20

 • Mounting Bracket
 • Software recommendation
 • Etc.
Fåmere at vide

Spørgsmål 5

Har du de rette docks?

Lige som dine enheder bør docks og stativer i gaffeltruckene også være helrobuste og levere en komplet løsning, der overholder sikkerhedskravene og nemt kan flyttes fra en gaffeltruck til en anden.

Panasonics helrobuste og omfattende dockingløsninger til gaffeltrucks er ergonomisk designede og grundigt afprøvede. De er det perfekte supplement til vores TOUGHBOOK-enheder. Vi hjælper med at sikre, at du opnår den perfekte løsning, der er skræddersyet til netop dine behov – lige fra stativ og fastgøring til typen af dock og enhed

 • Vælg den bedste stativplacering – på sidevangen, over hovedet eller på forruden
 • Overhold alle sikkerhedsbestemmelser – vores dockingløsninger er certificeret i henhold til europæisk sundheds- og sikkerhedslovgivning
 • Imødekom enhver arbejdsudfordring – vores skræddersyede docks og stativer er afprøvet efter TOUGHBOOK-standarder for vibration, luftfugtighed og temperatur
 • Vælg blandt standardløsninger, hvor bagudkompatibilitet muliggør integration med eksisterende teknologi
 • Design skræddersyede stativer og fastgøringsanordninger efter behov

Diskuter gaffeltruckteknologi med TOUGHBOOK

Nu hvor du har tænkt over de fem nøglespørgsmål, hvorfor så ikke tage en mere detaljeret snak med en TOUGHBOOK-gaffeltruckspecialist? Vi kan gennemgå dine muligheder og hjælpe dig med at forstå, hvad der vil fungere bedst for din virksomhed.

Bestil en konsultation

Nøgleoplysninger

Sweden’s leading window manufacturer Elitfönster, uses TOUGHBOOK for more flexible warehousing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Læs mere
Dorset & Wiltshire fire and rescue service utilises Panasonic rugged solution for the frontline

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Læs mere

Vil du udforske en anden TOUGHBOOK-sektor?

Se nærmere på vores specialløsninger for andre brancher.

Diskuter gaffeltruckteknologi med TOUGHBOOK

Vi kan gennemgå dine muligheder og hjælpe dig med at forstå, hvad der vil fungere bedst for din virksomhed.

Tilmeld dig, hvis du vil deltage i Toughtalk Community, som vi bruger til at informere dig via e-mail/post/telefon om de af vores produkter og tjenester, vi mener kan være interessante for dig†


Ved at indsende denne formular accepterer du vores privatlivspolitik‡

Tæt