Coronavirus
A guide for your business

Valitse oikea tekniikka trukeille

Valitse oikea tekniikka trukeille

Toimivat yhteydet ovat tärkeässä asemassa nopeatempoisessa työympäristössä. Oikean tekniikan ansiosta liiketoiminnan kannalta tärkeiden asioiden hallinta on helppoa.

 • Työt voidaan kohdistaa ja aikatauluja muuttaa reaaliajassa
 • Töiden valmistumistiedot voidaan lähettää välittömästi, eikä paperikopioita tarvita
 • Reaaliaikaiset varastolaskelmat ovat tarkkoja ja nopeita
 • Aikaa säästyy ja auditointivirheet saadaan eliminoitua
 • Henkilöstöä ja resursseja käytetään tehokkaasti

Oikean tekniikan valinta ei ole kuitenkaan helppo tehtävä. Olemme koonneet viisi kysymystä, jotka kannattaa esittää ennen mobiiliratkaisun hankintaa.

Kysymys 1

Kiinteät trukkitietokoneet vai mobiililaitteet?

Jossain vaiheessa vuotta kunkin haarukkatrukin käyttöön tulee muutaman tunnin katko määräaikaishuollon tai suunnittelemattoman huollon vuoksi.

Jos tietokone on kiinteä, sitä ei voi käyttää huollon aikana. Lisäksi kun tietokone on korjattava, huollettava tai päivitettävä, trukkia ei voi käyttää.

Suuressa määrässä kalustoa voidaan siis menettää satoja työtunteja, mikä tarkoittaa hukattua aikaa ja rahaa.

Nämä ongelmat voidaan kuitenkin poistaa käyttämällä täysin vahvistettua taulutietokonetta tai kannettavaa tietokonetta. Laite voidaan siirtää toiseen ajoneuvoon ajoneuvon huollon ajaksi, jolloin laite voi olla jatkuvasti käytössä. Kun taulutietokone tai kannettava on huolettava, sen tilalle voidaan helposti ottaa toinen.

Panasonicin täysin vahvistetuissa taulutietokoneissa ja kannettavissa tietokoneissa on myös tuki erikoistelakointiasemille ja VESA-kiinnityslevyille, mikä parantaa niiden käytettävyysaikaa entisestään. Ne voidaan siis siirtää helposti ja turvallisesti kannakkeesta ja ajoneuvosta toiseen.

Lue lisää TOUGHBOOK-trukkitekniikasta

Lataa trukkiesitteemme ja tutustu kattavaan valikoimaan TOUGHBOOK-laitteita, telakointi- ja kiinnitysratkaisuja ja lisävarusteita.

Lataa esite

Kysymys 2

Kuluttajalaite vai vahvistettu erityislaite?

Kuluttajalaitteet voivat olla houkuttelevia, sillä olemme tottuneet käyttämään niitä päivittäin.

Kuluttajalaitteita ei ole kuitenkaan suunniteltu haastaviin työolosuhteisiin, eivätkä ne tarjoa yritysten tarvitsemaa kestävyyttä, yhdistettävyyttä ja kokoonpanon joustavuutta eikä niitä voi käyttää kaikissa sääolosuhteissa. Pian huomataan, että sijoituksella kuluttajalaitteisiin ei ole enää vastinetta.

TOUGHBOOK-taulutietokoneiden ja -kannettavien kaltaiset laitteet ovat kuitenkin erilaisia. Niiden vahvistettuja ominaisuuksia ovat muun muassa:

 • Pudotus- ja pölynkestävyys, joka soveltuu erinomaisesti varastoihin
 • Käsineillä ja sateessa käytettävät kosketusnäytöt
 • Sotilastason tärinänkestävyys, joka selviytyy myös trukkien huonosta jousituksesta
 • Äärimmäisten lämpötilojen kestävyys, joka on suunniteltu kylmävarasto-olosuhteisiin

Kysymys 3

Mitä ominaisuuksia kannattaa pitää silmällä?

Uusin tekniikka

Joustavuus ja kestävyys eivät saa merkitä teknisestä suorituskyvystä tinkimistä. Yritysten tulee voida valita uusimmat Windows- ja Android™-käyttöjärjestelmät ja Intel®-suorittimet.

Optimoitu yhdistettävyys

Ylivertainen langaton yhdistettävyys tarkoittaa keskeytyksetöntä pääsyä tärkeisiin varastotietoihin, toimitusaikatauluihin ja viestintään ja mahdollisuutta hankkia ja jakaa tietoja liikkeellä ollessa. Keskity laitteiden valinnassa ratkaisuihin, jotka tarjoavat lähiverkon, langattoman lähiverkon, Bluetoothin, WWAN:n (3G/4G) ja GPS:n yhdistelmiä.

Asiantunteva tuki ja palvelu

Laitteissa tulee olla kattava teknisen tuen paketti minimoimaan kalliiksi käyviä käyttökatkoja. Tähän kuuluu muun muassa suunnittelu, asennus, jatkuva ylläpito, käyttäjäkoulutus ja takuut.

Kattava ohjelmistointegraatio

Laitteet ovat enemmän kuin niiden laitteiston osien summa. TOUGHBOOK-laitteissa on valinnainen integrointi korvaamattomiin liiketoimintaratkaisuihin, kuten pääte-emulointiohjelmisto, Omnia räätälöidyille varastonhallinnan ohjelmistosovelluksille ääniohjaus mukaan lukien ja näytön pimennys, joka rajoittaa näytön käyttöä automaattisesti ajoneuvon liikkuessa.

Kysymys 4

Mikä malli on oikea?

Pieni kämmentietokone, taulutietokone vai muunneltava kannettava tietokone? Windows- vai Android™-käyttöjärjestelmä? Takaosan viivakoodinlukija, allekirjoituskynä ja USB-näppäimistö? Diagnostiikka, yhdistettävyys vai tietoturvaa parantava ohjelmisto?

Panasonicilla tiedämme, että käyttöjärjestelmät, näytön koko, Wi-Fi-yhteydet ja telakointijärjestelmä/lisävarustevalikoima ovat kaikki tärkeitä tekijöitä. Tässä on lyhyt opas joihinkin valikoimamme malleihin, jotka soveltuvat parhaiten trukkityöhön.

TOUGHBOOK G1

 • Mounting Bracket
 • Software recommendation
 • Etc.
Lue lisää

TOUGHBOOK M1

 • Mounting Bracket
 • Software recommendation
 • Etc.
Lue lisää

TOUGHBOOK N1

 • Mounting Bracket
 • Software recommendation
 • Etc.
Lue lisää

TOUGHBOOK 20

 • Mounting Bracket
 • Software recommendation
 • Etc.
Lue lisää

Kysymys 5

Onko sinulla oikeat telakointiasemat?

Laitteiden tapaan myös trukkien telakointiasemien ja telineiden tulee olla täysin vahvistettuja, ja niiden täytyy tarjota kattava ja turvallisuusmääräysten mukainen ratkaisu, joka on helppo siirtää trukista toiseen.

Panasonicin ergonomisesti suunnitellut ja tarkasti testatut täysin vahvistetut ja kattavat trukkien telakointiratkaisut täydentävät TOUGHBOOK-laitteita täydellisesti. Varmistamme tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun ottamalla huomioon telineen, kiinnityksen, telakointiaseman ja laitteen tyypin.

 • Valitse telineiden paras sijoitus – sivupalkki, yläpuoli ja tuulilasi mukaan lukien
 • Noudata kaikkia turvallisuusmääräyksiä – telakointiratkaisumme on sertifioitu Euroopan työterveys- ja -turvallisuuslainsäädännön mukaisesti
 • Täytä kaikki työhaasteet – mittatilaustyönä valmistettavat telakointiasemat ja telineet testataan TOUGHBOOK-standardien mukaisesti tärinän, kosteuden ja lämpötilan osalta
 • Valitse heti käyttövalmiista ratkaisuista, joiden yhteensopivuus aikaisempien mallien kanssa mahdollistaa integroinnin olemassa olevaan tekniikkaan
 • Mittatilaustyönä tehtävät kannakkeet ja kiinnittimet voidaan suunnitella tarvittaessa

Trukkitekniikka ja TOUGHBOOK

Nyt kun olet pohtinut näitä viittä kysymystä, voit keskustella asiasta hieman yksityiskohtaisemmin TOUGHBOOK-trukkiasiantuntijan kanssa.
Voimme esitellä saatavilla olevat vaihtoehdot ja selventää, mikä on yrityksesi kannalta paras ratkaisu.

Varaa konsultaatio

Tärkeät tiedot

Sweden’s leading window manufacturer Elitfönster, uses TOUGHBOOK for more flexible warehousing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Lisätietoja
Dorset & Wiltshire fire and rescue service utilises Panasonic rugged solution for the frontline

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Lisätietoja

Haluatko tutustua toiseen TOUGHBOOK-sektoriin?

Tutustu tarkemmin erikoisratkaisuihimme muilla toimialoilla.

Trukkitekniikka ja TOUGHBOOK

Voimme esitellä saatavilla olevat vaihtoehdot ja selventää, mikä on yrityksesi kannalta paras ratkaisu.

Valitse tämä, jos haluat liittyä Toughtalk-yhteisöön, jonka kautta lähetämme sinulle sähköpostia, postitse tai puhelimessasi lisää tuotteita, palveluita ja tietoja, jotka saattavat kiinnostaa sinua†


Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme‡

Sulkea