Coronavirus
A guide for your business

TOUGHBOOK ja haarukkatrukit – täydellinen tuottavuuden yhdistelmä

Saatko kaiken mahdollisen hyödyn haarukkatrukeistasi? Varusta ne TOUGHBOOK-tekniikalla ja liitä ne sopiviin järjestelmiin, jolloin tuottavuutesi ja tehokkuutesi saavuttaa uudentason

 • Työt voidaan kohdistaa ja aikatauluja muuttaa reaaliajassa.
 • Töiden valmistumistiedot voidaan lähettää välittömästi, eikä paperikopioita tarvita.
 • Varastosaldojen tosiaikainen laskenta on tarkkaa ja nopeaa.
 • Aikaa säästyy ja auditointivirheet saadaan eliminoitua.
 • Henkilöstöä ja resursseja käytetään tehokkaasti.

Automaatio pohjustaa tien tulevaisuuteen

Automaatio on kasvava kehityssuunta varastoissa ja muuallakin. Siihen ohjaa 24/7 tosiaikaisesti toimivat jäljitys- ja seurantaratkaisut lähetyksestä toimitukseen. Haarukkatrukeista eli haarukkanostimista on yllättäen tullut automaation ydinkohde luvaten 25 %:n tuottavuuslisäyksiä.

Kestävä teknologia, kuten TOUGHBOOK-tabletit ja kämmenlaitteet ovat paras automaattisen haarukkatrukkiikaluston  kumppani. Ne näyttävät tietoja tuotteiden paikasta, sijoittelusta ja tilausjärjestyksestä, jakaen tiedot Wi-Fi- tai 4G-yhteyden kautta tosiaikaisesti viestien ja tietoja vaihtaen.

Se onkin vasta alkua. Haarukkatrukkiesi ja mobiiliratkaisujemme yhdistelmä avaa koko joukon mahdollisuuksia liiketoiminnallesi…

Käytettä

Luotettava ja monikäyttöinen ratkaisu sinulle

Kestävä tekniikka tuottaa keskeytymätöntä tehokkuutta minimoiden seisokkiajan

Älä anna ergonomisen ja kevyen muotoilumme hämätä. TOUGHBOOK-laitteet kuuluvat raskaaseen sarjaan.

Ohjelmistomme on laadittu kaikin puolin helpottamaan työskentelyä varastossa. Sisäänrakennettu puhekeräilytoiminnallisuus ja helppo integraatio varastonhallintajärjestelmään poistavat työskentelystä viiveet.

Laitteeseen saatavien lisävarusteiden, kuten viivakoodi- ja RFiD-lukijoiden avulla, ominaisuuksien  kuten akkujen vaihdettavuuden konetta sammuttamatta ja joustavin telakointiratkaisuin jotka mahdollistavat saman laitteen käytön trukissa ja työpöydälle, voit toivottaa tervetulleeksi varastonhallintaratkaisun joka ei pysähdy – kaikki yhdessä kompaktissa laitteessa.

TOUGHBOOK-laitteet on suunniteltu erityisesti varastojen ja haarukkatrukkien erityiset haasteet huomioiden.

TOUGHBOOK-laitteet ovat seitsemän kertaa alan keskiarvoa luotettavampia

Ultramobiili, ultraluotettava

Laitteiden pölyn, veden, putoamisen, iskujen, tärinän ja äärilämpötilojen kestävyys on testattu huolellisesti, joten niillä voidaan työskennellä omien rajojen mukaan.

Työtä ilman rajoja

Vahvistetut, heijastamattomat ja käsineillä käytettävät monikosketusnäytöt takaavat sujuvan ja saumattoman käytön.

IP-sertifioitu ja tärinätestattu sotilasstandardien mukaisesti.
Telakointiratkaisut

Mukautettuja ajoneuvotelakointiratkaisuja

Luo mobiilitoimistoja haarukkatrukeillesi

Kuten TOUGHBOOK-laitteemme, kokonaan kovennetut ajoneuvotelakkamme ja -telineemme on suunniteltu ergonomisiksi ja testattu huolellisesti. Sen lisäksi ne tarjoavat kattavan ja turvallisuusmääräykset huomioivan sekä helposti ajoneuvosta toiseen siirrettävissä olevan ratkaisun.

 • Kosteuden, tärinän, iskun ja lämpötilojen kesto on testattu
 • Täyttävät eurooppalaiset työterveys- ja turvallisuussäädökset
 • Siirto ajoneuvosta toiseen tapahtuu helposti, vain napsauttamalla  paikalleen ennen liikkeelle lähtöä
 • Suunnittelussa on huomioitu langattomien yhteyksien optimointi
 • Integraatio olemassa olevaan tekniikkaan tapahtuu saumattomasti
 • Saatavilla on useita kiinnityspistevaihtoehtoja
Perehdy lisää ajoneuvointegraatioon

Oma ratkaisusi omalla tavallasi

Heti saatavilla olevien vaihtoehtojen lisäksi telakointiratkaisumme voidaan myös mukauttaa kokonaan. Asiantuntijamme työskentelevät kanssasi jokaisessa vaiheessa konseptin määrittelystä asennukseen ja sen jälkeiseen aikaan suunnitellen täydellisen telakointiratkaisun liiketoimintatarpeisiisi.

Miksi kiinteät tietokoneet voivat aiheuttaa lisäkuluja

Jossain vaiheessa vuotta kunkin haarukkatrukin käyttöön tulee muutaman tunnin katko määräaikaishuollon tai suunnittelemattoman huollon vuoksi.

Jos tietokone on kiinteä, sitä ei voi käyttää huollon aikana.

Ja vastaavasti, jos tietokonetta täytyy korjata, huoltaa tai päivittää, haarukkatrukki jää käyttökelvottomaksi.

Kun tämä huomioidaan suuressa ajoneuvojoukossa, työajan… ja rahalliset menetykset voivat olla huomattavia.

Erikoistelakointialustamme sisältävät VESA-kiinnityslevyt, joten laitteita voidaan siirtää helposti ja tukevasti telineestä toiseen ja ajoneuvosta toiseen. Ei vaurioita, ei seisokkeja.

Kuljettajan Turvallisuus

Turvallisuus ennen kaikkea. Aina.

Tärkeimmän omaisuutesi suojelua  

Kuljettajiesi on päästävä välittömästi käsiksi digitaaliseen tietoon käden ulottuvilta. Minkään ei kuitenkaan saa antaa vaarantaa heidän tai sinun turvallisuuttasi.

Näytön tyhjentävä ohjelmistomme poistaa automaattisesti laitteen näytön käytöstä ajoneuvon liikkuessa, joka vähentää kuljettajan huomiokyvyn häiriintymisen mahdollisuutta.

Lisäksi käyttämättä olevan laitteen automaattinen näyttölukko varmistaa arkaluontoisten tietojen pysymisen täysin suojattuna.

Langattomat yhteydet

Optimoitu langaton yhteys

Todella mobiili tuottavuus

Toimintasi sujuvuuden varmistamiseksi kuljettajiesi on saatava välittömästi ja keskeytyksettä käyttöönsä erittäin tärkeät varastosaldotiedot, toimitusten aikataulut ja muu viestintä. Heidän on myös kyettävä lukemaan ja jakamaan tietoja liikkeellä ollessaan. Ei viiveitä. Ei seisokkeja.

Nykypäivän työmaailmassa optimoidut verkkoyhteydet ovat välttämättömiä ja suunnittelijamme ovat käytettävissäsi auttaen ensiluokkaisella verkkointegraatiotuella.

Kun huippulaatuinen langaton signaali on ratkaisevan tärkeää, TOUGHBOOK-laitteissa käytetään optimoitua Wi-FI-antennia, joka täyttää korkeimmat yhteysvaatimukset saumattoman tietoliikenteen varmistamiseksi. Voit nauttia suuren nopeuden ja lyhyen latenssin verkkoyhteydestä korkeammalla signaalivoimakkuudella ja huipputason yhteyden vakaudella.

Rakennettu paremmaksi

Laitteemmeon varustettu sisäänrakennetullaLAN-verkkoliitännällä, langattoman  lähiverkon liitännällä  eli WLAN ja Bluetoothilla sekä valinnaisvarusteena WWAN (3G/4G)- ja GPS-ominaisuuksillatosiaikaiseen tiedonjakoon ja viestintään. Se auttaa vähentämään virheitä, tehostamaan nopeutta ja yksinkertaistamaan työnkulkuja.

Lisää tehokkuutta

Ulkoiset antennimme lisäävät signaalivoimakkuutta verkon reuna- alueilla.

Virransyöttö

Enemmän tehoa haarukkatrukeillesi (ja tehoa niistä)

Räätälöidyt virtalähde- ja virranhallintaratkaisut

Pysyäkseen tuottavina haarukkatrukkien tietokoneesi tarvitsevat käyttöönsä sähköä. TOUGHBOOK-laitteissa pysyy virta päällä mihin tahansa haarukkatrukkisi meneekin luokkansa parhaan akunkeston, joustavien tulo/lähtökokoonpanovaihtoehtojen sekä tukevien, kevyiden ja varastotyön vaihtelevia lämpötiloja ja haastavia olosuhteita kestävien virtalähteidensä ansiosta.

Joustavaa virransyöttöä

Voit valita täysin vahvistetuista haarukkatrukkien DC/DC-virtalähteistä, jotka on kehitetty erityisesti estämään virtapiikejä  ja mobiililaitteiden vaurioita. Niitä on saatavilla ottojänniteväleille 12–32 Vdc, 20–60 Vdc ja 70–110 Vdc sekä eri kaapelinpituuksilla. Liittimet voidaan mukauttaa tarkalleen vaatimuksiisi.

Kestävää suorituskykyä

Akunkestoa on pidennetty. Akun vaihto käytön aikana tapahtuu hot-swap- ja warm-swap-vaihtoehdoilla. Käyttöaikaa on jopa 24 tuntia.

TOUGHBOOK-laitteita voidaan käyttää useita työvuoroja usean työntekijän toimesta.

Virtaa syötettynä siten ja silloin kun sitä tarvitaan

TOUGHBOOK on saanut kumppanikseen Lind Electronicsin laitteittemme yhdistämiseksi Lind Shut Down Timer (SDT) -laitteeseen, joka suojaa haarukkatrukkiesi akkuja ja tietoliikennelaitteita ylipurkauksen, alijännitteen ja ylijännitteen aiheuttamilta vaurioilta. Se myös tarkoittaa, että tietokoneesi virta kytketään päälle ja pois samaan aikaan haarukkatrukin käynnistämisen kanssa.

Tiesitkö?

Telakkamme ja telineemme voidaan suunnitella optimoimaan liikuteltavien tietokoneittesi langattomat yhteydet vielä paremmin lisävarusteena saatavan kaksoisantennin läpikytkennän avulla.

Omnia Puheohjausratkaisut

Laitteiden lisäksi

TOUGHBOOK-laitteittesi ominaisuuksia voidaan laajentaa oheislaitteilla, lisävarusteilla, konsultoinnilla ja ohjelmistolla

TOUGHBOOK-tabletit ja kämmenlaitteet ovat tehokkaita työkaluja. Kun ne liitetään laajaan valikoimaan ohjelmistoja, lisävarusteita ja kestäviä oheislaitteita, niistä tulee haarukkatrukkikalustosi huippukumppaneita.

Työskentele äänen voimalla

TOUGHBOOK Omnia -ohjelmistomme osaksi suunniteltu puheohjaus voidaan nyt tilata vahvistettuun laitteeseesi. Se toimii myös meluisissa teollisuusympäristöissä ja toimii huomattavana tuottavuuden, tarkkuuden ja tehokkuuden parannuksena. Haarukkatrukkien kuljettajasi voivat äänikomennoin poimia, kirjata ja korjata varastosaldoja kyeten samalla tekemään muita tehtäviä.

Sinua varten kehitetty ohjelmisto

Voimme myös kehittää räätälöityjä ohjelmia ja mobiilisovelluksia, mukaan lukien yritystäsi ja haarukkatrukkien kuljettajiasi varten suunnitellun mukautetun näköistiedoston, personoidun aloitussivun ja sovellusten luonti.

Useita yhteyksiä, useita ominaisuuksia

TOUGHBOOK-laitteilla haarukkatrukkeihisi voidaan tilata tai yhdistää laaja valikoima oheislaitteita erityistarkoituksiin, mukaan lukien viivakoodilukijoita, sormenjälkitunnistimia, mobiilitulostimia, USB-muisteja, monipaikkaisia latureita, ulkoisia PC-tietokoneita ja näyttöjä sekä paljon muuta.

Lisätietoja vahvistetuista lisävarusteistamme on saatavilla täältä.

Lue lisää TOUGHBOOK-trukkitekniikasta

Lataa trukkiesitteemme ja tutustu kattavaan valikoimaan TOUGHBOOK-laitteita, telakointi- ja kiinnitysratkaisuja ja lisävarusteita.

LATAA ESITE
Toughbook palveluna

TOUGHBOOK palveluna

Rahoitusmahdollisuuksia teknologian käyttöön

Mitä se oikeasti tarkoittaa?

Se on ainutlaatuinen koroton kuukausierämaksutapa TOUGHBOOK-ratkaisuillesi.

Miksi sen pitäisi kiinnostaa?

Saat käyttöösi uusimman haarukkatrukkiteknologian, joka on täysin personoitu liiketoimintaasi. Ei tule suuria ennakkokustannuksia. Palvelut käyttöiän lopussa sisältyvät hintaan!  

Eikä siinä vielä kaikki…

Koska TOUGHBOOK palveluna perustuu tilauksiin, hyödyt OPEX-liiketoimintamallista. Se näyttää siis paremmalta taseessasi.


Mitä voi sisältyä nollakorkoiseen palvelupakettiin?

Trukkitekniikka ja TOUGHBOOK

Voimme esitellä saatavilla olevat vaihtoehdot ja selventää, mikä on yrityksesi kannalta paras ratkaisu.

Sulkea