Coronavirus
A guide for your business

Válassza a megfelelő technológiát villástargonca-flottájához!

Válassza a megfelelő technológiát villástargonca-flottájához!

A folyamatos hálózati kapcsolat létfontosságú a dinamikus környezetben. A megfelelő technológia birtokában pedig az üzletileg kritikus feladatok is könnyen elvégezhetők.

 • Valós idejű feladatkiosztás és ütemterv-módosítás
 • A feladatteljesítésre vonatkozó adatok azonnali továbbítása papíralapú dokumentumok nélkül
 • Pontos és gyors készletkalkuláció – valós időben
 • Időmegtakarítás, az auditálási hibák megelőzése
 • Hatékony és eredményes erőforrás-gazdálkodás (emberi és egyéb)

Ám a megfelelő technológia kiválasztása nem könnyű feladat. Ezért összeállítottunk öt kérdést, amely alapján könnyen kiválasztható a konkrét igényeknek megfelelő mobiltechnológia.

1. kérdés

Targoncára rögzített számítógép vagy mobileszköz?

A villástargoncáknál minden évben óhatatlanul előfordul pár órányi leállás ütemezett karbantartás vagy váratlan szervizigény miatt.

Fix telepítésű, rögzített számítógép használata esetén ilyenkor a számítógép sem működik. Hasonlóképpen, ha a számítógép szorul javításra, karbantartásra vagy frissítésre, a villástargonca sem használható.

Egy nagyméretű flottára vetítve ez több száz kiesett munkaórát – és ezen keresztül idő- és pénzpazarlást – jelent.

Szélsőséges igénybevételre tervezett táblagép vagy noteszgép használata esetén azonban ilyen problémák egyáltalán nem jelentkeznek. Az eszközök a karbantartás idejére áthelyezhetők az egyik járműről a másikra, így folyamatos a működés. Ha pedig maga a tábla- vagy noteszgép igényel karbantartást, az eszköz gyorsan helyettesíthető.

A még hosszabb üzemidő érdekében a Panasonic szélsőséges igénybevételre tervezett tábla- és noteszgépeit VESA szerelőlapos, speciális dokkolómegoldások támogatják. Ez azt jelenti, hogy a dokkoló könnyen és biztonságosan mozgatható a különböző járművek konzoljai között.

Bővebben a TOUGHBOOK által támogatott villástargonca-technológiáról

Ha letölti villástargonca-brosúránkat, megismerkedhet a TOUGHBOOK eszközeinek, dokkolóállomásainak, szerelőmegoldásainak és kiegészítőinek teljes kínálatával.

Brosúra letöltése

2. kérdés

Otthoni eszköz vagy strapabíró üzleti gép?

Mivel a hétköznapokban mindannyian otthoni eszközöket használunk, csábító lehet, hogy munkához is ilyet válasszunk.

Az otthoni eszközök nem kihívásokkal teli munkakörnyezetbe készültek. Nem biztosítják az Önök cégénél is szükséges tartósságot, csatlakozási jellemzőket, konfigurációs rugalmasságot, és az időjárás viszontagságait sem tűrik jól. Így hamarosan kiderül: felesleges pénzkidobás volt az egész informatikai eszközberuházás.

A TOUGHBOOK tábla- és noteszgépek esetében azonban nem ez a helyzet. Számos strapabíró funkciójuk mellett az alábbiakat is biztosítják...

 • Ütés- és porállóság, raktári környezetbe tökéletes kivitel
 • Kesztyűben és esőben is használható érintőképernyő
 • A villástargoncák kemény lengéscsillapítását is jól tűrő, katonai szabványoknak megfelelő rezgésállóság
 • Szélsőséges hőmérsékletek, azon belül a hideg raktári környezet tűrése

3. kérdés

Milyen funkciókra érdemes odafigyelni?

A legújabb technológia

A rugalmasság és a strapabírás soha nem jelenthet kompromisszumot a technológiai teljesítmény terén. A vállalatoknak biztosítani kell a szabad választás lehetőségét a legújabb Windows és Android™ operációs rendszerek, illetve Intel® processzorok között.

Szakértő támogatás és szolgáltatások

A tervezéstől és a telepítéstől kezdve a folyamatos karbantartáson át a felhasználói oktatásig és a garanciáig, az eszközöknek az életciklus minden pontján komplett műszaki támogatásban kell részesülniük a potenciálisan költséges leállások minimumra szorítása érdekében.

Optimális csatlakozás

A fejlett vezeték nélküli csatlakozás folyamatos hozzáférést biztosít a fontos készletinformációkhoz, a szállítási ütemtervhez, a kommunikációs csatornákhoz, és lehetővé teszi az adatok rögzítését és megosztását út közben. Érdemes olyan eszközt választani, amely a LAN, a vezeték nélküli LAN, a Bluetooth, a WWAN (3G/4G) és a GPS szabványt is támogatja.

Teljes körű szoftverintegráció

Az eszköz több a hardveralkatrészek összességénél. A TOUGHBOOK opcionálisan integrálható a fontos üzleti megoldásokkal, köztük a terminálemulációs szoftverekkel, az egyedi készletgazdálkodást támogató Omnia megoldással és különböző szoftveralkalmazásokkal, például a hangvezérléssel és a képernyő hozzáférését a mozgó járműben automatikusan korlátozó képernyőtörléssel.

4. kérdés

Melyik modell a megfelelő?

Kisméretű kézieszköz, táblagép vagy átalakítható noteszgép? Windows vagy Android™ operációs rendszer? Döntött vonalkódolvasó, egyedi toll és USB-csatlakozós billentyűzet? Diagnosztikai, csatlakozási vagy biztonságot növelő szoftverek?

A Panasonicnál tisztában vagyunk azzal, hogy az operációs rendszer, a kijelzőméret, a wifi-csatlakozás és a dokkolórendszerek/kiegészítők választéka mind-mind fontos döntési szempont. Röviden bemutatjuk a villástargoncával végzett munkához legalkalmasabb modelljeinket.

TOUGHBOOK G1

 • Mounting Bracket
 • Software recommendation
 • Etc.
Bővebben

TOUGHBOOK M1

 • Mounting Bracket
 • Software recommendation
 • Etc.
Bővebben

TOUGHBOOK N1

 • Mounting Bracket
 • Software recommendation
 • Etc.
Bővebben

TOUGHBOOK 20

 • Mounting Bracket
 • Software recommendation
 • Etc.
Bővebben

5. kérdés

Megfelelő dokkolómegoldásokkal rendelkezik?

Az eszközökhöz hasonlóan a villástargonca dokkoló- és szerelőmegoldásainak is strapabírónak kell lenniük. Olyan, a biztonsági előírásoknak megfelelő szerkezetre van szükség, amely könnyen áthelyezhető az egyik villástargoncáról a másikra.

A Panasonic ergonomikus kialakítású, behatóan tesztelt, szélsőséges igénybevételre tervezett, átfogó villástargonca-dokkolómegoldásai tökéletesen kiegészítik a TOUGHBOOK eszközöket. A szerelőegység, a rögzítőszerkezet, a dokkoló és az eszköz típusánál egyaránt segítünk kialakítani az egyedi igényekre szabott, tökéletes megoldást.

 • A szerelőmegoldás igény szerint pozicionálható – az oldalsó oszlopra, a fej fölé vagy a szélvédőre.
 • A biztonsági előírások teljesítése is garantált, mivel dokkolómegoldásaink rendelkeznek az európai munkaegészségügyi jogszabályokban előírt tanúsításokkal.
 • A TOUGHBOOK eszközöknél alkalmazott rezgési, hőmérsékleti és páratartalom-követelmények szerint tesztelt egyedi dokkolók és szerelőmegoldások minden kihívással boldogulnak a munkavégzés során.
 • Visszamenőleges kompatibilitásuknál fogva a készre szabott (off-the-shelf) termékek a meglévő technológiával is integrálhatók.
 • Igény esetén egyedi rögzítőelemek tervezésére is van lehetőség.
 • Design bespoke bracketry and fixings if required

A villástargonca-technológiával kapcsolatos kérdésekben egyeztessen a TOUGHBOOK-kal!

Ismertetjük az elérhető lehetőségeket, és segítünk kiválasztani a vállalata számára leghatékonyabb megoldást.

Tanácsadás kérése

Fontos információk

Sweden’s leading window manufacturer Elitfönster, uses TOUGHBOOK for more flexible warehousing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Bővebben
Dorset & Wiltshire fire and rescue service utilises Panasonic rugged solution for the frontline

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Bővebben

Szeretné látni, hogyan használják a TOUGHBOOK eszközöket más ágazatokban?

Nézze meg, hogyan használják speciális megoldásainkat más iparágakban!

A villástargonca-technológiával kapcsolatos kérdésekben egyeztessen a TOUGHBOOK-kal!

Ismertetjük az elérhető lehetőségeket, és segítünk kiválasztani a vállalata számára leghatékonyabb megoldást.

Iratkozzon fel, ha csatlakozna a Toughtalk közösséghez, amelynek tagjait e-mailben/levélben/telefonon tájékoztatjuk az őket potenciálisan érdeklő termékekről, szolgáltatásokról és hírekről†


Az űrlap elküldésével Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket‡

Bezárni