Coronavirus
A guide for your business

TOUGHBOOK en vorkheftrucks – de perfecte combinatie voor optimale productiviteit

Haalt u alles uit uw vorkheftrucks? Rust ze uit met TOUGHBOOK-technologie en verbind ze met de juiste systemen en bereik nieuwe hoogtes in uw productiviteit en efficiëntie.

 • U kunt in real-time taken toewijzen en planningen wijzigen
 • Uitgevoerde taken kunnen onmiddellijk worden verzonden zonder dat er papieren versies nodig zijn
 • Real-time voorraadberekeningen zijn nauwkeurig en snel
 • U bespaart tijd en voorkomt auditfouten
 • Personeel en middelen worden efficiënt en effectief ingezet

Automatisering wijst de weg naar de toekomst

Automatisering is een groeiende trend in warehousing en daarbuiten, gedreven door de behoefte aan 24/7 realtime track-and-trace-oplossingen van verzending tot bezorging. Daarom zijn vorkheftrucks een niet te onderschatten onderdeel in het automatiseringsproces, met het potentieel om de productiviteit met 25% te verhogen.

Robuuste TOUGHBOOK-tablets en handheld-apparaten zijn de ideale aanvulling op een geautomatiseerde heftruckvloot. De technologie geeft informatie over de productlocatie, plaatsing en orderprioriteit en deelt deze via wifi of 4G voor realtime communicatie en gegevensuitwisseling.

En dit is niet alles. De combinatie van uw heftrucks met onze mobiele oplossingen biedt u eindeloos veel mogelijkheden voor uw organisatie...

Aanpasbaarheid

Uw betrouwbare, multifunctionele oplossing

Duurzame technologie voor ononderbroken efficiëntie met minimale uitval

Laat u niet misleiden door het ergonomische, lichte ontwerp. TOUGHBOOK-apparaten zijn echte zwaargewichten.

Elk aspect van onze software is op maat gemaakt om van warehousing een peulenschil te maken: van ingebouwde voice picking-functies tot eenvoudige integratie met uw WMS om u zonder vertraging te laten werken.

Dankzij de verwisselbare hardwareopties, zoals barcodelezers of RFID-compatibiliteit, en flexibele dockings, heeft u één compact mobiel apparaat dat zowel worden ingezet in uw vorkheftrucks als op kantoor.

TOUGHBOOK-apparaten zijn speciaal ontworpen met de unieke uitdagingen van het warehousing en de vorkheftruckomgeving in gedachten.

“TOUGHBOOK-apparaten zijn speciaal ontworpen met de unieke uitdagingen van warehousing en de vorkheftruckomgeving in gedachten.”

Ultramobiel, ultra-aanpasbaar

Uitgebreid geteste weerstand tegen stof, water, vallen, schokken, trillingen en extreme temperaturen, zodat u uw werk tot het uiterste niveau kunt tillen.

Ononderbroken werken

Robuuste, bij direct zonlicht en outdoor leesbare multi-touchscreens die met handschoenen kunnen worden bediend en overal probleemloos werken.

IP-gecertificeerd en voldoet aan militaire trillingsnormen.
Voertuiginstallatie

Gepersonaliseerde dockingoplossingen voor voertuigen

Maak van uw heftrucks een mobiel kantoor

Net als onze TOUGHBOOK-apparaten zijn onze fully-rugged voertuigdockings en -houders ergonomisch ontworpen en uitvoerig getest. Bovendien bieden ze een complete oplossing, conform aan alle veiligheidsvoorschriften, die gemakkelijk van het ene voertuig naar het andere kan worden verplaatst.

 • Getest op vocht, vibratie, schokken en temperatuur
 • Voldoet aan de Europese gezondheids- en veiligheidswetgeving
 • Gemakkelijk uitwisselbaar tussen voertuigen: gewoon vastklikken en gaan
 • Ontworpen voor optimale draadloze connectiviteit
 • Naadloze integratie met bestaande technologie
 • Verschillende inbouwmogelijkheden
Ontdek meer over voertuigintegratie

Uw werkwijze, uw oplossing

Naast kant-en-klare opties, kunnen onze dockingoplossingen ook volledig op maat worden gemaakt. Van concept tot installatie en nog veel meer: onze experts werken met u samen in elke fase van het project om de perfecte dockingoplossing te ontwerpen die aan uw zakelijke vereisten voldoet.

Waarom vaste boordcomputers u vroeg of laat in de steek laten

Uw heftrucks moeten elk één keer per jaar een paar uur uit gebruik worden genomen voor gepland of ongepland onderhoud.

Als u met vaste boordcomputers werkt, kan de computer op dat moment ook niet worden ingezet.

En omgekeerd, als de computer moet worden gerepareerd, onderhouden of geüpdatet, kunt u de heftruck niet te gebruiken.

Als u veel heftrucks beheert, kunt u op die manier een groot aantal werkuren (en dus geld) verliezen. Onze gespecialiseerde dockings zijn voorzien van VESA-bevestigingsplaten, wat betekent dat uw apparaten gemakkelijk en veilig van beugel tot beugel en van voertuig tot voertuig kunnen worden verplaatst. Geen schade, geen uitval.

Bestuurdersveiligheid en databeveiliging

Safety first. Altijd.

Draag zorg voor uw belangrijkste assets

Uw chauffeurs hebben directe toegang tot digitale informatie nodig. Maar niets mag hun veiligheid of uw beveiliging in gevaar brengen.

Onze software voor het blokkeren van schermen schakelt de schermen van apparaten automatisch uit wanneer voertuigen in beweging zijn, waardoor de bestuurder minder snel wordt afgeleid.

Bovendien zorgt de automatische schermvergrendeling op inactieve apparaten er voor dat gevoelige gegevens volledig beschermd blijven.

Draadloze connectiviteit

Optimale draadloze connectiviteit

Echt mobiele productiviteit

Om een vlot verloop van uw activiteiten te garanderen, moeten uw chauffeurs directe en ononderbroken toegang hebben tot vitale voorraadinformatie, leveringsplanning en communicatie. Ze moeten ook onderweg gegevens kunnen vastleggen en delen. Zonder vertragingen. Zonder uitval.

Optimale connectiviteit is een must in de zakelijke wereld van vandaag. Onze technici staan klaar om u te helpen met eersteklas ondersteuning bij de integratie van uw netwerken.

Voor omgevingen waar een uitstekend draadloos signaal van cruciaal belang is, zijn TOUGHBOOK-apparaten voorzien van geoptimaliseerde wifi-antennes, die voldoen aan de hoogste connectiviteitsnormen voor naadloze connectiviteit. U bent verzekerd van werken aan hoge snelheden en lage latentie, met een sterker signaal en ultieme stabiliteit van uw verbindingen.

Ingebouwd is beter

Onze apparaten zijn standaard uitgerust met geïntegreerde LAN, draadloze LAN en bluetooth, met optionele WWAN- (3G/4G) en gps-mogelijkheden voor realtime informatie-uitwisseling en communicatie. Dit helpt fouten te verminderen, de snelheid te verbeteren en werkprocessen te stroomlijnen.

Extra efficiëntie

Onze externe antennes verhogen de signaalsterkte op afgelegen locaties.

Accuduur

Meer accuduur voor uw vorkheftrucks

Stroomvoorziening en -beheer op maat

Om productief te blijven moeten uw vorkheftruckcomputers toegang hebben tot stroom. TOUGHBOOK-apparaten blijven ingeschakeld, waar uw vorkheftrucks ook gaan, dankzij de extra lange accuduur, flexibele in-en output configuratie en slijtvaste, lichte stroomadapters die bestand zijn tegen wisselende temperaturen en de uitdagende werkomstandigheden in magazijnen.

Flexibele stroomtoevoer

U kunt kiezen uit fully-rugged DC/DC-adapters voor vorkheftrucks, die speciaal zijn ontwikkeld om stroompieken en schade aan uw mobiele apparaten te voorkomen. Verkrijgbaar voor 12-32 VDC-, 20-60 VDC- en 70-110 VDC-stroombronnen, de kabellengtes en connectoren kunnen worden aangepast aan uw exacte vereisten.

Ononderbroken prestaties

Batterijen die langer meegaan. Opties voor hot- en warm-swapping. Tot 24 uur lang operationeel zijn.

TOUGHBOOK-apparaten gaan meerdere shifts en wissels van medewerkers mee.

Stroom hoe en wanneer u het wilt

TOUGHBOOK heeft een partnership met Lind Electronics om onze apparaten te combineren met de Lind Shut Down Timer (SDT), die uw heftruckaccu's en communicatieapparatuur beschermt tegen schade door overontlading, laagspanning en hoogspanning. Het betekent ook dat uw computers worden in- of uitgeschakeld tijdens het opstarten van uw vorkheftrucks.

Wist u dit?

Onze dockings en houders kunnen ook worden ontworpen om de draadloze verbinding van uw mobiele computers verder te optimaliseren dankzij de optionele doorvoer met dubbele antenne.

OMNIA Voice-Oplossingen

Meer dan enkel hardware

Randapparatuur, accessoires, advies en software om de mogelijkheden van uw TOUGHBOOK-apparaten uit te breiden

TOUGHBOOK-tablets en handheld-apparaten zijn krachtige tools. Maar als u ze combineert met een breed aanbod aan software, accessoires en robuuste randapparatuur worden de ze de ultieme partner voor uw heftruckvloot.

Laat uw stem het werk doen

Ontwikkeld als onderdeel van onze end-to-end TOUGHBOOK Omnia software, kunt u nu uw robuuste apparaten uitrusten met spraakfuncties. Dit werkt zelfs in lawaaierige industriële omgevingen en zorgt voor aanzienlijke verbeteringen in productiviteit, nauwkeurigheid en efficiëntie. Uw heftruckchauffeurs gebruiken gewoonweg spraakopdrachten om te picken, repareren en inventariseren, terwijl ze tegelijkertijd andere taken kunnen uitvoeren.

Software ontwikkeld voor u

We kunnen ook software en apps op maat ontwikkelen, inclusief imaging op maat, gepersonaliseerde landingspagina's en applicaties, ontworpen voor uw organisatie en uw heftruckmedewerkers.

Verschillende combinaties, verschillende mogelijkheden

De TOUGHBOOK-apparaten in uw vorkheftrucks kunnen worden uitgebreid met of aangesloten op een breed scala aan gespecialiseerde randapparatuur, waaronder barcode- en vingerafdruklezers, mobiele printers, USB-stations, multi-bay laders, externe pc's en monitoren, en nog veel meer.

Ontdek hier meer over onze robuuste accessoires.

Lees meer over heftrucktechnologie met TOUGHBOOK

Download onze heftruckbrochure en ontdek het volledige gamma van TOUGHBOOK-apparaten, docking- en montageoplossingen en accessoires.

DOWNLOAD DE BROCHURE
Toughbook-As-A-Service

TOUGHBOOK-as-a-Service

Uw technologie als abonnement

Wat is het precies?

Een uniek, rentevrij maandelijks abonnement voor uw TOUGHBOOK-oplossingen.

Waarom is dit interessant voor u?

U beschikt over de allernieuwste vorkheftrucktechnologie, volledig op maat voor uw organisatie. Geen grote investeringen nodig en inclusief servicekosten voor afgedankte apparatuur!

Wat nog meer...

Omdat TOUGHBOOK-as-a-Service een maandelijks abonnement is, valt dit onder overheadkosten in uw balans en niet als een investering.

Wat is er allemaal in uw abonnement inbegrepen?

Bespreek uw heftruckapparatuur met TOUGHBOOK

Wij bekijken de beschikbare opties met u en onderzoeken met u wat het beste werkt voor uw organisatie.

Sluiten