Coronavirus
A guide for your business

Ta riktig teknologivalg for gaffeltruckflåten

Ta riktig teknologivalg for gaffeltruckflåten

Kontinuerlig tilkobling er viktig når du arbeider i et miljø der ting skjer fort. Det å ha riktig teknologi betyr også at du kan håndtere driftssikkerheten uten problemer.

 • Jobber kan tilordnes og tidsplaner endres i sanntid
 • Data fra fullførte jobber kan overføres umiddelbart uten behov for utskrift
 • Lagerberegninger i sanntid er nøyaktige og raske
 • Tid spares og revisjonsfeil elimineres
 • Ansatte og ressurser brukes effektivt

Det å velge riktig teknologi er imidlertid ingen enkel oppgave. Derfor har vi satt sammen fem fantastiske spørsmål vi vil stille, før du bestemmer deg for hvilken type mobil databehandling som er riktig for deg.

Spørsmål 1

Fastmonterte datamaskiner for gaffeltruck eller mobile enheter?

På et eller annet tidspunkt hvert år må naturlig nok hver av gaffeltruckene våre tas ut av drift i noen timer på grunn av planlagt service eller uplanlagt vedlikehold.

Med fastmonterte datamaskiner, uavhengig av når dette skjer, vil også datamaskinen være ute av drift. Når datamaskinen trenger en reparasjon, service eller oppdatering, kan heller ikke selve gaffeltrucken brukes.

Spredt over en stor flåte kan dette bety at du kan miste hundrevis med arbeidstimer, noe som igjen betyr bortkastet tid og penger.

Med et helrobust nettbrett eller en bærbar PC vil disse problemene imidlertid ikke oppstå. Enheter kan byttes mellom kjøretøy under vedlikehold, noe som betyr kontant produktivitet. Når selve nettbrettet eller den bærbare datamaskinen trenger vedlikehold, er det enkelt å bytte ut.

For å få enda bedre produktivitet støttes Panasonics utvalg av helrobuste nettbrett og bærbare PC-er av spesialiserte dokkinger med VESA-festeplater. Dette betyr at de enkelt og sikkert kan flyttes fra brakett til brakett, og fra kjøretøy til kjøretøy.

Finn ut mer om gaffeltruckteknologi med TOUGHBOOK

Last ned gaffeltruckbrosjyren for å oppdage hele utvalget med TOUGHBOOK-enheter, dokking- og festeløsninger og tilbehør.

Last ned brosjyren

Spørsmål 2

Forbrukerenhet eller robust spesialist?

Det kan være fristende å bruke enheter som er beregnet på forbrukere – vi er alle vant til dem i dagliglivet.

Forbrukerenheter er imidlertid ikke utformet for utfordrende arbeidsmiljøer. De har ikke robustheten, tilkoblingen, egenskapene for å brukes i all slags vær eller fleksibiliteten bedriften din trenger. Så du vil ganske raskt finne ut at de opprinnelige IKT-investeringene dine er verdiløse.

Enheter som TOUGHBOOK-nettbrett og bærbare PC-er, er imidlertid annerledes. Blant mange robuste funksjoner, kan de tilby ...

 • Fallmotstand og beskyttelse mot støvinntrenging, perfekt for lagermiljøer
 • Berøringsskjermer som fungerer med hansker og i regn
 • Vibrasjonsbestandighet etter militær standard som takler dårlig gaffeltruckfjæring
 • Ekstrem varmefasthet, bygd for kalde lagringsforhold

Spørsmål 3

Hvilke funksjoner skal du se etter?

Den nyeste teknologien

Fleksibilitet og robusthet skal aldri gå på bekostning av teknologisk ytelse. Virksomheter bør ha fleksibilitet til å velge mellom de nyeste Windows- og Android™- operativsystemene og de nyeste Intel®-prosessorene.

Spesialiststøtte og -tjenester

Fra design og installasjon til løpende vedlikehold, brukeropplæring og garantier – enhetene skal alltid leveres med en komplett teknisk støttepakke for å minimere eventuelle kostbare driftsavbrudd.

Optimalisert tilkobling

Overlegen trådløs tilkobling betyr uforstyrret tilgang til viktig lagerinformasjon, leveringsplaner og kommunikasjon, og muligheten til å hente og dele data mens du er på farten. Når du velger enhet, ser du etter de som tilbyr kombinasjoner med LAN, trådløst LAN, Bluetooth, WWAN (3G/4G) og GPS.

Fullstendig programvareintegrasjon

Enheter er mer enn summen av delene de består av. Enheter som TOUGHBOOK tilbyr valgfri integrasjon med uvurderlige forretningsløsninger, for eksempel terminalemuleringsprogramvare, Omnia for skreddersydde programvareapplikasjoner for lagerstyring, inkludert stemmekontroll og skjermslukking, som automatisk begrenser tilgang til skjermen mens kjøretøyet er i bevegelse.

Spørsmål 4

Hva er den rette modellen?

Liten håndholdt, nettbrett eller konvertibelt nettbrett? Windows- eller Android™-operativsystem? Strekkodeskanner på baksiden, signaturpenn og USB-tastatur? Diagnostikk, tilkobling eller sikkerhetsforsterkende programvare?

Hos Panasonic vet vi at utvalget av operativsystemer, skjermstørrelse, Wi-Fi-tilkobling og dokkingsystem/-tilbehør er viktige faktorer å ta hensyn til. Og her er en hurtigveiledning til noen av modellene i utvalget vårt som passer best for gaffeltruckarbeid.

TOUGHBOOK G1

 • Mounting Bracket
 • Software recommendation
 • Etc.
Finn ut mer

TOUGHBOOK M1

 • Mounting Bracket
 • Software recommendation
 • Etc.
Finn ut mer

TOUGHBOOK N1

 • Mounting Bracket
 • Software recommendation
 • Etc.
Finn ut mer

TOUGHBOOK 20

 • Mounting Bracket
 • Software recommendation
 • Etc.
Finn ut mer

Spørsmål 5

Har du de rette dokkingene?

På samme måte som enhetene dine, bør gaffeltruckdokkinger- og -fester også være helrobuste og tilby en fullstendig og sikkerhetskompatibel løsning, som enkelt kan overføres mellom gaffeltrucker.

Panasonics robuste og omfattende dokkingløsninger for gaffeltruck er ergonomisk utformet og grundig testet og passer perfekt til TOUGHBOOK-enhetene våre. Fra typen feste til typen montering til typen dokking og enhet, så hjelper vi med å sikre at du får den beste løsningen, skreddersydd til dine behov.

 • Velg best mulig posisjon for festene – inkludert sidestolpe, takbrakett og frontrute
 • Overhold alle sikkerhetsforskrifter – våre dokkingløsninger er sertifisert i tråd med europeisk helse- og sikkerhetslovgivning
 • Imøtekom alle arbeidsutfordringer – våre tilpassede dokkinger og fester er testet etter TOUGHBOOKs standarder for vibrasjon, fuktighet og temperatur
 • Velg fra ferdigkonfigurerte alternativer der bakoverkompatibilitet tillater integrasjon med eksisterende teknologi
 • Design skreddersydde braketter og festeløsninger hvis nødvendig

Snakk gaffeltruckteknologi med TOUGHBOOK

Nå som har du tenkt på de fem viktige spørsmålene, hvorfor ikke snakke om tingene litt mer i detalj med en TOUGHBOOK-gaffeltruckspesialist?

Vi tar deg gjennom alternativene som er tilgjengelige for deg, og hjelper deg med å forstå hva som vil fungere best for din bedrift.

Bestill en konsultasjon

Viktig informasjon

Sweden’s leading window manufacturer Elitfönster, uses TOUGHBOOK for more flexible warehousing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Les mer
Dorset & Wiltshire fire and rescue service utilises Panasonic rugged solution for the frontline

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Les mer

Vil du utforske enda en TOUGHBOOK-sektor?

Ta en nærmere titt på spesialistløsningene våre på tvers av andre bransjer.

Snakk gaffeltruckteknologi med TOUGHBOOK

Vi tar deg gjennom alternativene som er tilgjengelige for deg, og hjelper deg med å forstå hva som vil fungere best for din bedrift.

Registrer deg for å bli med i Toughtalk Community, der du hører fra oss via e-post/post/telefon om våre produkter, tjenester og informasjon vi tror vil være av interesse for deg†


Ved å sende inn dette skjemaet, godtar du vår personvernpolicy‡

Lukke